Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.

MAKITA с нови попъления към серия XGT 40V

Най-високите нива на производителност, лекота на използване и комфорт и безопасност при работа
MAKITA с нови попъления към серия XGT 40V

MAKITA с нови попъления към серия XGT 40V

 

 

MAKITA неотдавна представи серия XGT 40V акумулаторни високоефективни инструменти, а сега добавя 2 нови модела акумулаторни перфоратори, който са идеални за тежкотоварни приложения, където акумулаторните устройства не са се справяли до сега.


Новите акумулаторни перфоратори от серията MAKITA XGT 40V се отличават с иновативен дизайн и батерии с по-голяма изходна мощност, които покриват и най-високите изисквания в строителството, индустрията, градинарството и много други сфери.

 

 

 

 

Акумулаторните перфоратори HR003G и HR004G 40V Max предлагат изключителна производителност със скорости до 980 оборота в минута (обороти в минута) и до 5000 удара в минута (bpm) на ударно действие.

 

Перфораторите притежават функция, която автоматично намалява скоростта на двигателя по време на празен ход с цел намаляване на вибрациите и 3 режима на работа - пробиване, ударно пробиване и къртене, което ги прави гъвкави и лесни за настройка към всяка задача.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HR004G притежава патрон за бърза смяна, за да направи превключването между свредлата бързо и лесно.

 

И двата перфоратора разполагат с антивибрационната технология (AVT) на MAKITA за максимален комфорт и безопасност по време на работа.

 

При пробиване с чук в бетон акумулаторните перфоратори HR003G и HR004G са с много ниски нива на вибрации, а за максимално удобство и предпазване от вдишване на прах по време на работа са съвместими с прахоуловителите DX12 (HR003G) и DX14 (HR004G).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Другото ново попълнение е акумулаторният ударен винтоверт MAKITA HP001G, който е компактен и лесен за работа.

 

Комбинираната бормашина е подходяща за непрекъсната работа в тежък режим, благодарение на безчетковия си мотор, който елиминира риска от прегряване.

 

MAKITA HP001G разполага с 2-скоростен механичен редуктор и максималният диаметър на пробиване в стомана и бетон: 20 mm и 76 мм в дърво.

 

Винтовертът осигурява производителност от ново поколение с максимален въртящ момент от 140 Nm.

 

За максимална  безопасността на потребителя, машината разполага с технология AFT (Active Feedback Sensing Technology), която предотвратява възможни наранявания чрез изключване на двигателя, в случай че свредлото се задръсти в материала.

 

 

 

 

 

 

 

Новите попълнения към XGT серията на MAKITA  – акумулаторните перфоратори и акмулаторният ударен винтоверт осигуряват най-високите нива на производителност, лекота на използване и комфорт и безопасност при работа.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.