Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маркиращи инструменти за отвори в керамика

Маркиращият инструмент за отвори в керамика е предназначен за точно отбелязване на отвори за тръби и кранчета върху плочки със стандартни размери.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете маркиращ инструмент за отвори в керамика Kapro 303.
Той е идеален за пренасяне, маркиране и отбелязване на различни положения на кранчета и тръби и пасва на всички стандартни размери плочки. Дръжката на маркиращия инструмент за отвори е изработена от усилено фибростъкло. За максимално точно отбелязване на ъгли и размери скалата му е нанесена в инчове и сантиметри. Отворите за електрически контакти и тръби са два размера 72 мм и 32 мм. Разполага с 90° крило за перфектна точност, 1 брой либела за измерване (точно пренасяне), ъглова маркировка на всеки 15 градуса. и винт за заключване.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.