Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за изработка на жлебове

Машините за изработване на жлебове имат здрав метален корпус, издържащ на високи натоварвания. Компактно и лесно се използват устройствата на строителната площадка.

 

Качествените канални ролки с оптимално настроено съотношение на диаметъра между притискащата/опорната ролка и режещата правоъгълна накладка осигуряват сигурно въртене на тръбата и перфектното прорязване на жлебовете. Налягането се постига с ръчна хидравлична помпа.

 

Автоматично се регулира дълбочината на жлебовете чрез вградената в корпуса шайба. Машините са подходящи за работна маса, стойка или мобилна стойка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете машини за изработване на жлебове на марките REMS и ROTHENBERGER.

 

Защо да изберете машина за изработка на жлебове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за изработка на жлебове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.