Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 784 548 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 784 548 Артикула.
Подреди по
Резултати

Mашини за рязане и огъване на арматура

Акумулаторните машини за рязане и огъване на арматура са изключително износоустойчиви. Ъгълът на огъване може да бъде предварително зададен от специален превключвател и ръчно регулиран от спусък въз основа на визуална оценка.

 

Машините за рязане и огъване на арматура се захранват с батерия и могат да огънат арматурни пръти с различни диаметри. Имат режим за обратно въртене за лесно отстраняване на огъната арматура или проверка на режимите на огъване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите машини за рязане и огъване на арматура на марката HIKOKI.

 

Защо да изберете машина за рязане и огъване на арматура от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за рязане и огъване на арматура, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.