Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за рязане на стиропор електрически

Електрическите пистолети са най-често използваните машини за рязане на стиропор. Те помагат за значително повишаване на продуктивността.

 

Високопроизводителни и комфортни, пистолетите за рязане на стиропор са професионални уреди за ателието, производството и за домашната обстановка.

 

Целта на производителите на пистолетите е за постигане на рязане без отпадъци от прах и без статично наелектризиране.

 

Електрическата машина за рязане на стиропор работи чрез нагрято до висока температура острие, което реже и оформя синтетични материали. Употребата му е изключително проста. Освен за рязане на стиропор, тя може да се ползва и за рязане на подова облицовка, въжета, уплътнения, мрежи, брезент и други изкуствени текстилни изделия.

 

Под въздействие на високи температури нишките на синтетичната тъкан се разделят, като оголените краища се топят, предотвратявайки разрушаване.

 

Синтетичните тъкани като полиестер, акрил и други, които се ползват в тапициране, въжета, килими и облекло, могат да се режат добре с електрически нож.

 

Приложение на електрическите машини за рязане на стиропор

 

Независимо дали за промишлени, търговски или битови проекти, уредите за рязане на стиропор имат многобройни приложения.

 

Част от тях са:

  • каучукова обработка на гуми
  • рязане на строителни материали
  • премахване на гумено покритие
  • оголване на жици
  • премахване на лепило
  • рязане на оптични влакна.

 

Защо да изберете електрическа машина за рязане на стиропор от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални електрически машини за рязане на стиропор, като всяко едно от предложенията ни е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.