Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 652 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 652 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за рязане с диамантено въже

Машините за рязане с диамантено въже се използват за рязане на конструкции от стоманобетон, камък, тухли или метал. Могат да се монтират и от двете страни на релсата, за да използват мощността на стенорезната машина за рязане на стомана, бетон и други материали.

 

Машините могат да режат както вертикално, така и хоризонтално, да извършват незначителни и големи по обем работи. Задвижващата ролка се намира на изходна страна на машината, което гарантира напрежение на въжето, дори когато силата на подаване е ниска. Инсталират се лесно и могат да вършат много операции по рязане без външни задвижващи макари.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете машини за рязане с диамантено въже на марката HUSQVARNA.

 

Защо да изберете машина за рязане с диамантено въже от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за рязане с диамантено въже, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.