Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за цепене на дърва

Машините за цепене на дърва се използва при цепене на дървени трупи, обикновено при подготовка на дърва за огрев през зимата. Те имат голяма мощност, гарантирана от висококачествена хидравлична система.

 

Голямото рамо на цепачката за дърва може да побере трупи с различни размери, което я прави перфектен уред. Задвижва се от мощен двигател и хидравличен цилиндър, като работният обем за всеки модел е различен.

 

Колелата и тегличът подобряват управлението. Машините за цепене на дърва имат масивен корпус, изработен от заварени стоманени профили. Изработени са от износоустойчив материал, осигуряващ ефективна работа за дълъг период от време.

 

Предимства на машините за цепене на дърва

 

Най-голямото предимство при използване на машина за цепене на дърва е спестяването на сила и физически труд. За разлика от ръчното цепене с брава, използването на цепачка за дърва не изисква голямо физическо усилие.

 

С автономното задвижване операторите могат да цепят дърва в полеви условия с помощта на бензиновите машини.

 

Цепачката за дърва разделя трупите на равни части, осигурявайки удобство при подреждане. Използването на машината е модерен и надежден начин за обработка на големи количества дърва.

 

Полезни за тези хора, които се отопляват на дърва или използват печки на дърва за различни битови нужди. Независимо коя машина за цепене на дърва ще изберете, Вие ще спестите време и усилия благодарение на нейната подкрепа.

 

Видове машини за цепене на дърва

 

В зависимост от това как е разположен дървения материал, цепачките биват хоризонтални и вертикални.

 

Хоризонталните машини за цепене на дърва поставят трупите в легнало положение, при което хидравличната система ги компресира и разцепва. Тези уреди са много популярни и се предлагат в различни дизайни и с много функции.

 

Хоризонталните цепачки за дърва са компактни, леки и по-евтини от вертикалните. Поддържат и по-ниски нива на шум.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.