Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 591 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 591 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за заглаждане на мазилка

Машините за заглаждане на мазилка са предназначени за фина мазилка, средна мазилка с размер на зърно и груба мазилка. Електрическите машини са подходящи за довършителни и механизирани мазилки. Притежават система за бързо затягане на гъба. Машините за пердашене на мазилка се доставят с груба гъба, като по желание могат да бъдат оборудвани с фина.

 

Защо да изберете машини за заглаждане на мазилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме уреди за пердашене на мазилка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.