Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 619 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 619 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за заточване на вериги, ножове, дискове и свредла

Машини за заточване на вериги

 

Машините за заточване на вериги представляват уреди със собствен електромотор. С тях ще забравите за неудобството да свързвате уреда с други приспособления. Използват се за заточване на всякакви видове обикновени вериги. Уредът за заточване на вериги е със скала за прецизно регулиране на ъгъла на заточване и е изключително лек и удобен за транспортиране.

 

Машини за заточване на дискове

 

Уредите за заточване на дискове са оборудвани с авариен бутон и сменяем диск. При тях шлайфащият диск може да се наклони 25° надясно и наляво за добро наточване на режещите остриета.

 

Машини за заточване на ножове и свредла

 

С каквито и режещи инструменти да работите, в някакъв момент ще се наложи те да се заточат. В такива случай Ваши незаменими помощници ще бъдат уредите за заточване на ножове и свредла. Това са висококачествени електрически машини, оборудвани с електрически двигател. Подходящи са за ножове и свредла с различни диаметри.

 

Защо да изберете машина за заточване на верига, нож, диск и свредло от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за заточване на вериги, ножове, дискове и свредла, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.