Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 656 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 656 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от MEISTER

През 1876 г., нова семейна компания навлиза в търговския регистър на общината Кроненберг. Meister & Schlingensiepen. Тя произвежда ръчни инструменти, от наковалнята да клещите. От самото начало компанията се различава в решаващ момент от състезанието с това, че нейните продукти са с необичайно дълготраен материал, специален дизайн, и ниска цена - те са винаги най-малко една идея напред.

И това е така и до днес. Meister разработва и продава електрически и ръчни инструменти, градински инструменти, хардуер и електроинсталационни материали, от които всеки може да се възползва: доставчици и крайни клиенти. И това с общ набор от 14 000 продукта. Като система и проект доставчика, Meister се занимава с разработването, монтажа и анализ на търговската площ. Поради тази причина, регистрираните дългосрочни отношения с клиентите са се увеличили - в допълнение широката гама от услуги и иновативни концепции са основна причина за траен успех на марката Meister.

През 2012 г., Meister Werkzeuge GmbH е със средни размери, международно ориентиран доставчик на система под шапката на Würth Group, базирана в Вупертал. Дъщерните дружества в Шанхай и Хонконг организират доставката на материали, закупуване, производство, контрол на качеството и логистика в Далечния Изток. Това гарантира оптимално качество и съотношение между цена-производителност.

Meister се фокусира върху социалната, икономическата и екологичната устойчивост и е член на БИСС (Инициатива за социално съгласие) и "Forschungsgemeinschaft Werkzeuge und Werkstoffe" (FGW). Одобрени са и имат  сертификати на TÜV, VPA и SLG които свидетелстват за най-високо качество на продуктите на марката Meister.

300 служители генерират оборот от 190 милиона евро (2011 г.). За това те използват мрежата за продажби, намиращи се в Германия, Франция, Румъния, България и Турция. Навсякъде по света сме "Една идея напред".

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.