Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.

Метални линии

Линии

 

Алуминиевите линии с UV покритие се характеризират с допълнителна устойчивост на износване и много лесна за четене скала. Разполагат с голяма разделителна способност, осигуряваща точно мерене. Някои от видовете са перманентно гравирани в две скали (милиметри и инчове) и имат UV покритие за допълнителна устойчивост, както и отвор за закачане на линията.

 

Други са гъвкави, предназначени за измерване на кръгли форми. Изработени са от особено издръжлива на корозия пружинна стомана.  

 

Линии с нивелир

 

Линиите с нивелир са подходящи за поставяне и изравняване на рафтове, както и за оразмеряване и отбелязване на дистанции за оптимално усвояване на пространството.

 

Устойчиви са на износване и имат лесна за четене скала, притежават висока разделителна способност за точни измервания.

 

Линиите с лазерен нивелир намират приложение при окачването на рафтове, картини и шкафове, поставяне на закачалки за хавлии и стойки, подреждане на тухли, декоративни оформления и десени, откриване на скрити метални свръзки.

 

В категорията „Линии“ в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете измервателни линии, отличаващи се с високо качество и точност при измерване на едни от най-известните производители на пазара – KAPRO, SOLA, STANLEY и UNIOR.

 

Разполагаме също и с линии с нивелир с дължина от 60 до 120 см, както и линии с лазерен нивелир с дължина 60 см.

 

Купете своята техника с бърза доставка и гаранция от магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.