Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 843 продукта и наличност над 4 073 987 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 843 продукта в наличност.
4 073 987 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метри

С еволюцията на човечеството измерването на дължини винаги е било от особено важно значение в строителството, земеделието, занаятчийството, производството, инженерните науки, изкуството и друг тип дейности.

 

Сгъваемият дърводелски метър представлява инструмент за определяне на дължината чрез измерване, който е разграфен в сантиметри. Той е широко използван и незаменим от млади и стари поколения. Безценен помощник е във всякакви дейности по измерване на дължини.

 

Сгъваемите метри се използват най-вече за дърводелски работи и в мебелното производство.

 

Измервателните средства за дължина претърпяват голямо развитие и модифициране. В днешно време разполагаме с голямо разнообразие от измервателни уреди – шивашки метър, дърводелски метър, ролетка и други.

 

За измерване на малки размери служат шублера и микрометъра, а най-разпрострените измервателни инструменти са измервателните ленти и ролетките.

 

Защо да изберете дърводелски метър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме сгъваеми метри, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.


В магазини „Баш Майстора“ ще откриете различни модели сгъваеми метри с дължина от 2 до 3 метра. Предложенията ни са изработени от буково дърво, пластмаса и шведска бреза. Някои от видовете са с UV защитно покритие, което ги прави устойчиви на замърсявания и влага.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.