Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Микрометри

Микрометрите са уреди, които служат за измерване на вътрешни и външни диаметри, както и на други разстояние с изключително висока точност. Те измерват много по-прецизно от шублерите например, като причината за това е, че тяхната точност на измерване е сведена до 1/1000 от милиметъра. Предлагат се в две разновидности – механични и дигитални.

 

Повече от 100 години микрометърът се явява незаменим измервателен инструмент в производството, занаятчийските и домашните работилници. Той позволява да се провеждат максимално точни измервания и се използва в машиностроенето, шлосерството, автомонтьорството и къде ли още не.

 

Механичен микрометър

 

Механичните микрометри се използват за много точно измерване на външните размери на най-различни детайли. Състоят се от D-образна скоба и затягащ механизъм, в който се фиксира детайлът.

 

С механичният микрометър може да се измери дебелина на лист, проводник, кабел, детайли, дебелината на стените на цилиндрични елемент, дълбочината на вдлъбнатини и много други. Механичните микрометри, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, могат да мерят в диапазона от 0–25 мм до 70–100 мм и работят с точност 0.01 мм.

 

Дигитален микрометър

 

Дигиталните микрометри се различават от механичните по това, че те разполагат с LCD дисплей, на който се изобразяват измерените показания. Също така разполагат с управление чрез бутони, благодарение на което зануляването става само с едно натискане. При някои от моделите има възможност за избор между инчова или метричната система за мерене. Дигиталните микрометри измерват с точност 0.001–0.002 мм.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете микрометри с марка:

  • FERVI
  • KINEX
  • TOPMASTER
  • UNIOR.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.