Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 359 236 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 359 236 Артикула.
Подреди по
Резултати

Микрометри

Микрометрите са уреди, които служат за измерване на вътрешни и външни диаметри, както и на други разстояния с изключително висока точност. Те измерват много по-прецизно от шублерите например, като причината за това, е че тяхната точност на измерване е сведена до 1/1000 от милиметъра (микрона). Предлагат се в две разновидности - механични микрометри и дигитални микрометри.

 

Механични микрометри:

Механичните микрометри се използват за много точно измерване на външните размери на най-различни детайли. Състоят се от D-образна скоба и затягащ механизъм, в който се фиксира детайлът. С механичният микрометър може да се измери дебелина на лист, проводник, кабел, детайли, дебелината на стените на цилиндрични елемент, дълбочината на вдлъбнатини и мн. др. Механичните микрометри, които ще откриете при нас, могат да мерят в диапазона от 0–25 мм до 70–100 мм и работят с точност 0.01 мм.

 

Дигитални микрометри:

Повече от 100 години микрометърът се явява незаменим измервателен инструмент в производството, занаятчийските и домашните работилници. Той позволява да се провеждат максимално точни измервания и се използва в машиностроението, шлосерството, автомонтьорството и къде ли още не.

Дигиталните микрометри се различават от механичните микрометри по това, че те разполагат с LCD дисплей, на който се изобразяват измерените показания. Също така разполагат с управление чрез бутони, благодарение на което зануляването става само с едно натискане. При някои от моделите има възможност за избор между инчова или метричната система за мерене. Дигиталните микрометри измерват с точност 0.001–0.002 мм.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете микрометри с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.