Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 070 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 070 Артикула.

Мощният мини от Макита

Акумулаторният перфоратор Makita HR166D
Мощният мини от Макита

Марката Макита разширява все по-популярната си гама от 10.8 V електрически инструменти, където отличната мощност на машината е съчетана с компактен размер. Тази ценна комбинация от мощност и характеристики, интегрирана в най-малкия възможен профил на машината, прави гамата привлекателна за всеки професионалист, работещ в затворени помещения или използвана за продължителни периоди от време, когато по-обемната и тежка машина се оказва тромава.

Новият безчетков акумулаторен перфоратор Makita HR166D 10.8 V, който се отличава с усъвършенстваната моторна технология Makita Brushless, има външния вид и характеристики на 18 волтовия си голям брат, но е една трета по-малък, като размер. Този нов акумулаторен перфоратор работи с до 680 оборота на презен ход в минута и генерира до 4800 удара в минута. С 1.1 джаула енергия на удара, новия HR166D ще пробие отвор от 16 mm в бетон; 13 mm в дърво и 10 mm в стомана.

Цялостният дизайн  осигурява отлично балансиране на машината, като разположението на безчетковия мотор и задвижването е точно над батерията, а задната антивибрационна дръжка и страничната ръкохватка осигуряват идеален контрол за работата на този мощен, но малък електроинструмент. С тегло от само 2.0 kg с включена батерия 4.0 Ah, тази компактна и лека машина има електрическа спирачка, постоянно управление на скоростта и LED работна светлина.

Акумулаторния перфоратор е снабден със SDS-PLUS патронник и има два режима на работа, управлявани от въртящия се ключ разположен от едната страна на тялото. Той може да работи само в режим на пробиване за дърво и метал или в режим ударно пробиване, който режим показва истиската сила на перфоратора. Този, така наречен от Макита "мощен мини" 10.8 V CXT акумулаторен перфоратор, бързо ще стане популярен избор за компактна мощност комбинирана с доказаната и надеждна технология.

Може да поръчате акумулаторният перфоратор Makita HR166D от онлайн магазин Баш Майстора.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.