Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 591 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 591 Артикула.
Подреди по
Резултати

Муфи за градински маркуч

Със съдействието на муфи за градински маркучи можете удобно и мигновено да ремонтиране маркучите без инструменти. Нужно е да изреже увредената част и да се постави възстановителя на нейното място.

 

Муфите са подходящи за бърза поправка на маркучи. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите муфи за градински маркучи на марката GARDENA.

 

Защо да изберете муфа за градински маркуч от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме муфи за градински маркучи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.