Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
Подреди по
Резултати

Муфи за пневматични инструменти

Муфата за пневматичен инструмент е аксесоар, който се използва за свързване и съединяване на цилиндрични части - тръби, валове и други. Изработена е от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа с въздух

 

Изборът на подходяща муфа за пневматичен инструмент зависи от конкретните нужди на приложението и от типа части, които трябва да се свържат. Важно е също така да се уверите, че муфата е съвместима с пневматичния инструмент, за да се осигури ефективно и безпроблемно свързване и работа.

 

Защо да изберете муфа за пневматичен инструмент от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме муфи за пневматични инструменти, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.