Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 230 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 230 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници за полиране и шкурене

Накрайниците за полиране и шкурене са разработени специално за патронници за ръчни и настолни бормашини. Предлаганите от магазини „Баш Майстора“ четки с ламелни пластини от шкурка имат различна едрина на абразивното зърно.

 

Ламелните и шпинделните четки за бормашина са практични и удобни. Използват се за обработване на труднодостъпни участъци на инструменти, за фина обработка на фитинги, лопатки на турбини и двигатели и други.

 

Видове накрайници за полиране и шкурене

 

Накрайникът кече е идеален за полиране на метали и пластмаси на плоски повърхности или отвори. Отстранява малки мустаци и драскотини, останали след грубо и обикновено шлифоване и почиства и очертава канали. Работи по различни повърхности – стомана, алуминий, месинг, сребро, злато и други. Ефективен е върху камъни и керамика.

 

Комбинираният накрайник кече/шкурка служи за фино полиране на неръждаеми стомани и сплави. Възможно е приложение при конструкционни стомани и цветни метали.

 

Ламелният накрайник се използва за обработка на неръждаема стомана, сплави, цветни метали, черна стомана, както и за сваляне на ръжда от труднодостъпни места и заглаждане на заварки. Идеален е за шлифоване на плоски и профилни повърхности от метал, дърво, гума и пластмаса. Намира приложение и при полиране на метали.

 

Защо да изберете накрайник за полиране и шкурене от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници за полиране и шкурене, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.