Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Направляващи шини телескопични за циркуляр

Телескопичните направляващи шини за циркуляр са с интегрирана мащабна скала и опорен плъзгач, които правят възможни точните разрези. Имат телескопично удължение със скала за по-дълги детайли.

 

При работа с KAPEX без опорна рамка, просто се сгъват опорните крака и се поставят на пода – KAPEX и опорната рамка се намират на една и съща височина.

 

Телескопичните направляващи шини за циркуляр намират приложение при прецизно надлъжно рязане на лайсни и профили, подпиране на дъски и греди. Улесняват и подпомагат приложенията на KAPEX.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите телескопични направляващи шини за циркуляр на марката FESTOOL.

 

Защо да изберете направляваща телескопична шина за циркуляр от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме направляващи телескопични шини за циркуляр, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.