Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Неопренови шайби

Неопреновата шайба е с поцинкована повърхност и с неопренова подложка. Отлично уплътнява разстоянието между крепежите. Намира приложение при покривни конструкции. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите неопренови шайби с различен вътрешен и външен диаметър.

 

Неопреновата шайба ф5.5х16 мм e с неопренова подложка и служи за отлично уплътняване на разстоянието между крепежите. Намира приложение при покривни конструкции.

 

Неопреновата шайба ф6.3х19 мм е с поцинкована повърхност, намира приложение при покривни конструкции. Подходяща е за отлично уплътняване на разстоянието между крепежите.

 

Неопреновата шайба ф8.0х22 мм e с неопренова подложка и служи за отлично уплътняване на разстоянието между крепежите. Намира приложение при покривни конструкции.

 

Още машинен крепеж може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.