Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нит гайки стоманени с плоска периферия

Стоманената нит гайка с плоска периферия е с тяло, изработено от стомана, с цилиндрична глава. Използва се за свързване (нитоване) към метален профил. Диаметърът и дължината на нит-гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващият елемент.

 

Нит гайката BRALO M10/L=17.5 мм е изработена от стомана с цилиндрична глава, плоска периферия. Използва се навсякъде – от фиксирането на мебелни крака и стълби до електрически табла.

 

Нит гайката BRALO M4/L=9.5 мм-St е изработена от стомана с цилиндрична глава, плоска периферия. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

 

Нит гайката BRALO M5/L=12.0 мм-St е изработена от стомана с цилиндрична глава, плоска периферия. Използва се навсякъде – от фиксирането на мебелни крака и стълби до електрически табла.

 

Нит гайката BRALO M6/L=14.0 мм-St е изработена от стомана с цилиндрична глава, плоска периферия. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

 

Нит гайката BRALO M8/L=16.5 мм е изработена от стомана с цилиндрична глава, плоска периферия. Използва се навсякъде – от фиксирането на мебелни крака и стълби до електрически табла.

 

Богата гама от строителен крепеж може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.