Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 980 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 980 Артикула.

НОВ пластмасов нивелир SOLA T PRO

Високо ниво на прецизност и магнитна лента със силно захващане
НОВ пластмасов нивелир SOLA T PRO

Пластмасов нивелир SOLA T PRO 23cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 

  • Здрава алуминиева рамка в комбинация с ABS пластмаса, гарантираща дълъг експлоатационен живот
  • Магнитна лента със силно захващане
  • Измервателна повърхност с практичен V-образен жлеб за тръби
  • Прозорец за наблюдение, интегриран в рамката, и големите либели осигуряващи оптимална четливост
  • Либели с 4 пръстена за отчитане на наклон от 2% при хоризонтално измерване
  • Компактен, лек u удобен с дължина от 23 см

 

 

ПРИЛОЖЕНИЯ:

 

  • Хоризонтално измерване
  • Вертикално измерване
  • Измерване на ъгъл/наклон

 

 

Магнитният нивелир SOLA T PRO е лек и подходящ за широк спектър от измервателни задачи, благодарение на компактния си размер. С него може да се измерва хоризонтално, вертикално и дори под ъгъл от 45° и с точност на измерване от +/-1 mm/m, благодарение на 3-те либели, осигуряващи максимална четливост.

 

 

КОМПАКТЕН РАЗМЕР:

 

Магнитният нивелир SOLA T PRO разполага със здрав алуминиев корпус със здрав ABS пластмасов капак за максимална стабилност и издръжливост. Трите либели са компактни и добре защитени. Магнитната лента е вдлъбната за прецизни резултати от измерването с толеранс на измерване от +/-1 mm/m по хоризонтала.

 

 

ПРЕЦИЗНОСТ:

 

SOLA T PRO е оборудван с три устойчиви на счупване либели за хоризонтални, вертикални и 45° измервания. Хоризонталните либели с 4 пръстена също са подходящи за измерване на наклони от 2%. Изключително големите вдлъбнатини гарантират, че либелите могат да се четат удобно от всички страни.

 

 

УДОБСТВО:

 

Магнитният нивелир SOLA T PRO е удобен, лек и изключително универсален. С неговите 23 см, той може да се побере във всяка кутия с инструменти или дори в джобовете Ви. Компактният му размер и конусовидна форма го правят перфектен за работа дори и в най-тесните пространства. V-образният жлеб в рамката го прави идеален за използване върху тръби и линии. Магнитната измервателна повърхност означава, че T PRO безпроблемно залепва към метални елементи, оставяйки ръцете Ви свободни да регулирате и подравнявате.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.