Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.

Нова иновативна технология SawStop на FESTOOL

Край на сериозните наранявания при рязане
Нова иновативна технология SawStop на FESTOOL

Нова SawStop технология - намалява риска от сериозни наранявание при рязане

 

 

 

Защитава най-ценните инструменти - пръстите, защото те са безценни!

 

 

От колко пръста можете да се откажете? В крайна сметка, никой не може да си купи един или повече пръсти. Проучвания гласят, че технологията SawStop е велико и изключително полезно изобретение на FESTOOL, осигуряващо несравнима безопасност за крайния потребител.

 

 

Концентрирайте се върху работата, а SawStop ще се погрижи за Вашия най-ценен инструмент – Вашите пръсти!

 

 

 


SawStop Festool

Иновативната SawStop технология, интегрираната в Настолния циркуляр FESTOOL TKS 80 EBS намалява риска от сериозни наранявания при рязане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SawStop Festool

 

Сърцето на технологията SawStop представлява патрон, който под действието на пружина избутва алуминиев блок към въртящия се циркулярен диск, ако той влезе в контакт с кожата на потребителя по време на работа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SawStop Festool  

    Циркулярният диск спира за 5 милисекунди и се прибира в основата на машината, за да предотврати сериозни наранявания при рязане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SawStop Festool

     Интелигентната електроника в системата за управление SawStop следи непрекъснато работното състояние на цялата система. Светлинната индикация показва текущото работно състояние на Настолния циркуляр FESTOOL TKS 80 EBS  -  ако зеленият светодиод свети, SawStop защитата е готова да изпълнява функцията си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SawStop Festool

За да се предотврати лъжливо активиране, преди да започне рязане, материалът трябва да се провери за електропроводимост, като се допре при неподвижен циркулярен диск. Ако червеният светодиод светне, значи материалът е мокър, механизмът е активен и може да се задейства грешно. SawStop защитата може да се изключва при желание. При необходимост, технологията трябва да се деактивира преди всяко ново рязане. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SawStop Festool

Ако защитата е била задействана, трионът може да бъде готов отново да се ползва само в няколко стъпки. Всичко, от което се нуждаете, е нов патрон и нов циркулярен диск: отворете капака, свалете стария диск и патрона и ги заменете с нов комплект. След това системата ще провери дали са монтирани правилно. Веднага след като светодиодът постоянно свети в зелено, работата може да продължи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте кратко видео на Настолен циркуляр FESTOOL TKS 80 EBS с SawStop технология в действие!

 

 

 

В магазини Баш Майстора ще намерите Настолен циркуляр FESTOOL TKS 80 EBS, оборудван с SawStop технология, която ще запази Вашите пръстите, защото те няма да порастнат отново!

 

 

За разработчиците на технологията SawStop двата основни движещи фактора за развитието на продуктите на FESTOOL са безкомпромисното качество и безопасността. Съобразявайки се с тези критерии, те непрекъснато проверяват всички иновации и оценяват използването на нови технологии, за да направят ежедневната работа на потребителите по-лесна, по-безопасна и по-ефективна.

 

 

Тяхното желание е потребителите да знаят, че могат да разчитат на машините с марка FESTOOL, наслаждавайки се на здравословна, прецизна и пестяща времето работа. За всяко приложение, клас прах и всяко място на работа FESTOOL предлага безкомпромисна връзка между мобилна прахосмукачка и инструмент. Резултатът е лесна и ефективна защита на здравето във всяка ситуация, чрез перфектно съгласувана система.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.