Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.

Нова подобрена версия магнитни нивелири SOLA AZM

AZM е новата магнитна серия на AZ нивелиритe
Нова подобрена версия магнитни нивелири SOLA AZM

Нивелири SOLA AZM в подобрена версия

 

Благодарение на изключително силните неодимови магнити AZM нивелирите на световноизвестният производител SOLA могат да се задържат здраво дори върху боядисани и лакирани повърхности или повърхности с плътно покритие.

 

Магнитите от серията нивелири AZM са вградени в профила странично, а не директно в измервателната контактна повърхност, както предходните модели от серия AZ

Това тяхно предимство води до значителни по-добри резултати за потребителя по отношение на прецизността, силата на прилепване, чистотата и сигурността.

 

 

 

SOLA-AZM

Предимства на нивeлири SOLA AZM:

 • По-добро, по-бързо и по-точно четене през патентованите либели SOLA FOCUS
 • По-добра четимост при слаба светлина чрез оптимизирана светлинна подложка SOLA
 • Много висока точност на измерване в стандартно и обърнато положение
 • Странична инсталация на магнит за безпроблемна измервателна повърхност и максимална защита на магнита
 • Силен неодимов магнит за висока сила на сцепление
 • Крайни капачки, абсорбиращи удара

 

Приложение на нивелири SOLA AZM:

 • Хоризонтално измерване
 • Вертикално измерване

 

 

 

SOLA-AZMНовообновената магнитна версия - AZM предлага модернизирани модели нивелири със странично вградени магнити, които оставят измерваната повърхност необезпокоявана и лесна за почистване. Този факт носи значителни предимства за потребителя по отношение на точността, силата на адхезията, чистотата и безопасността.

 

 

 

 

Измервателната повърхност е изцяло гладка, лесна за почистване и позволява чиста и прецизна работа, благодарение на странично вградените магнити в профила. Екстра силните неодимови магнити фиксират нивелира от плъзгане при измерване и дават възможност за работа без ръце, което превръща задачи като подравняване и регулиране на метални стълбове или греди в лесно и приятно занимание.

 

Магнитите гарантират силно задържане, дори на тръби и боядисани или извити компоненти на стоманени изделия.

Дори в случай на удари или излагане на топлина магнитите остават стабилни и здраво прикрепени към повърхността.

 

 

SOLA-AZMГЛАДКА, ЧИСТА ИЗМЕРВАТЕЛНА ПОВЪРХНОСТ 

 

Странично вградените магнити в профила създават изцяло гладка измервателна повърхност за прецизни и чисти резултати от измерванията.

 

Гладката повърхност на нивелира го прави лесен за почистване, минимизира шансовете за надраскване и предотвратява наранявания, причинени от метални частици, които се прилепват към магнитите.

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLA-AZMИЗКЛЮЧИТЕЛНА СИЛА НА ЗАДЪРЖАНЕ

 

Изключително силните неодимови магнити гарантират, че магнитния нивелир е здраво фиксиран за обекта, който ще се подравнява, независимо дали е разположен вертикално или хоризонтално.

Това означава, че професионалистите и домашните майстори имат свободни ръце за регулиране на въпросния компонент, който може да бъде метален профил или стоманена конструкция.

Нивото на магнитния нивелир не само прилепва към тръбите или извитите компоненти от стоманени изделия, но и към плътно покрити и боядисани повърхности.

 

 

 

 

 

 

 

SOLA-AZMСТАБИЛНОСТ, НА КОЯТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

 

Нивелирът е основен инструмент за монтаж на гипсокартон, тъй като осигурява точното подравняване на профилите на стената и тавана. Мощната магнитна сила на нивелирите от серия AZM гарантира здраво закрепване за профила, дори при вибрации. Нивото също може да бъде премахнато от профила отново също толкова бързо и лесно, всичко без големи усилия.

 

Топлината също не влияе върху надеждността на нивата на магнитния нивелир на SOLA.

Методът на страничната инсталация означава, че не е възможно магнитите да се изключат или да се повредят, ако температурата се повиши.

 

 

 

 

 

SOLA-AZMМАКСИМАЛНА ТОЧНОСТ

 

Серия AZM може да се похвали със изключителни характеристики като: 

 • По-добро, по-бързо и по-точно четене благодарение на патентованите флакони FOCUS
 • Устойчиви на счупване акрилни блокови флакони с лупа (+ 20%) и 30-годишна гаранция срещу изтичане
 • По-добра четимост при слаба светлина чрез оптимизирана светлинна подложка

 

 

В магазини Баш Майстора ще откриете алуминиеви нивелири SOLA AZM със странично вградени магнити в десет различни дължини от 30 см до 200 см.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.