Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Нова серия акумулаторни батерии BOSCH ProCORE18V

Ново измерение за мощност
Нова серия акумулаторни батерии BOSCH ProCORE18V

Нова серия акумулаторни батерии BOSCH ProCORE18V

 

 

 

 

 

 

 

Неограничена мощност - ProCORE18V 8.0Ah е важно постижение в развитието на зареждащите се акумулаторни батерии, предлагащо 87% по-висока производителност при едно зареждане.

 

Без компромис по отношение на съвместимостта – Само една акумулаторна батерия за всички инструменти: ProCORE18V е напълно съвместима с всички 18V литиево-йонни инструменти BOSCH Professional.

 

Точно това, което ти е необходимо – подходящата мощност и време на работа за всяка задача: 3 различни размера с невероятно мощен ефект.

 

Компактен силов пакет - Въпреки нейната впечатляваща мощност, ProCORE18V 8.0Ah е най-малко с 23% по-компактна от сравнимите високопроизводителни акумулаторни батерии на конкурентите.

 

Перфектно управление на температурата - Акумулаторни батерии ProCORE18V са с по-дълъг живот, благодарение на революционната технология COOLPACK 2.0, която разпръсква бързо топлината.

 

Технологията COOLPACK 2.0 – Внимателно селектирани материали. Херметически уплътнени клетки. Шевове заварени с лазер. Комбинация за създаване на иновативно майсторско постижение: Топлината идеално се отвежда навън през канали, така че вътрешността на акумулаторната батерия остава хладна. Това увеличава времето за работа и удвоява експлоатационния живот.

 

 

 

 

ProCORE18V са най-мощните акумулаторни батерии, създавани до момента.

 

 

Ново измерение за мощност за всички 18V електроинструменти Bosch Professional: ProCORE18V акумулаторните батерии 4,0Ah, 8,0Ah и 12,0Ah - най-мощните акумулаторни батерии до момента благодарение на най-модерната клетъчна технология и отличното управление на топлината.

 

 

 

 

bosch procore18v 4ahCOMPACT 4.0Ah

 

Пълната мощност на конвенционалната акумулаторна батерия.

 

Идеална за всички приложения с пробиване и завинтване, на места, където е удобно по-малко тегло: Най-модерната клетъчна технология на ProCORE18V 4.0Ah предлага точно толкова мощност, колкото и стандартната 4,0Ah акумулаторна батерия, въпреки че е по-лека и до 39% по-компактна от сравними акумулаторни батерии от нейния клас.

 

 

 

 

 

 

 

bosch procore18v 8ahPERFORMANCE 8.0Ah

 

Идеален баланс между мощност и тегло.

 

ProCORE18V 8.0Ah е за моментите, в които се нуждаете от висока мощност за по-продължително време. ProCORE18V 8.0Ah предлага изключителна производителност, въпреки компактния си размер – равнява се на захранвани от мрежата инструменти до 1600W.

 

 

 

 

 

 

 

bosch procore18v 12ahENDURANCE 12.0Ah

 

Максимална производителност и време на работа.

 

При необходимост от пълната мощност на инструментите, за завършване на много сложни приложения: Благодарение на трислойната структура на клетката на ProCORE18V 12.0Ah предлага възможност за работа с максимална мощност за извънредно дълго време. За производителност и мощност като тази на захранвани от мрежата инструменти.

 

 

 

 

 

 

Фактите са на лице – с ProCORE18V се постига много повече.

 

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Акумулаторен ъглошлайф BOSCH GWS 18V-10 SC с ProCORE18V батерия.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.