Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

НОВА юбилейна серия електроинструменти RAIDER Pro Black Edition

Отбелязване на 20-годишнината на марката RAIDER
НОВА юбилейна серия електроинструменти RAIDER Pro Black Edition

В знак на признателност към почитателите на бранда и с грижа за последващото й популяризиране, по случай 20-годишнината от създаването на марката, RAIDER представят специална колекция - Pro Black Edition. Юбилейната серия RAIDER Pro Black Edition се отличава с отличен дизайн и перфектно качество, като гамата от предлаганите машини, включваща най-популярните видове ръчни електроинструменти от серията RAIDER Pro - малки ъглошлайфи, перфоратори, бормашини и други може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Новата серия се откроява със стилен черен дизайн, доминиращ над характерния червен цвят на марката. Електроинструментите от юбилейната серия са специално селектирани като жест към клиентите на марката и са със значително по-ниската цена, в сравнение с обичайната за съответния вид и качество машина.

 

 

 

Представяме Ви първата машина от юбилейната серия Black Edition - Ъглошлайф RAIDER RDP-AG42

 

Споменавайки за впечатляващото ценово предимство на черните машини от новата серия, ще избързаме да споменем цената на ъглошлайф RAIDER RDP-AG42 - 59,99 лв. Цената е с несъмнено предимство, пред останалите ъглошлайфи на RAIDER, но по-същественото, е че клиентът получава много по-добра машина.

С мощност на електродвигателя 750 W, ъглошлайфа работи с дискове с диаметър 125 мм.

Това автоматично го класира като един от най-често използваните малки ъглошлайфи.

Големината и теглото на инструмента улесняват употребата му с една ръка, при необходимост.

Огромно впечатление прави елегантното издължено и с малък диаметър тяло на машината (обиколка 18 см).

 

Ъглошлайф RAIDER RDP-AG42 се обхваща лесно с ръка, което го прави осезаемо по-удобен при работа и спомага за по-сигурното му държане и точно направляване. Пусковият бутон на ъглошлайфа се намира върху горния край на корпуса, което улеснява неговото задействане с палеца на ръката - избутва се напред. Машината се изключва лесно, чрез натискане върху задния край на бутона, като по този начин се осигурява удобна и същевременно безопасна работа, предотвратяваща неволното включване на машината.

 

Закрепването на диска става по класическия начин – чрез притягаща гайка и специален ключ за нея. Фиксирането на предпазния щит става чрез лостов механизъм. Честотата на въртене на диска без товар е 11 000 min¯¹, а максималната допустима дебелина на диска е 6 мм. Нивото на звуково налягане LpA е с неопределеност К=3 е 96 dB(А), нивото на звукова мощност LwA с неопределеност К=3 е 107 dB(А), а нивото на вибрациите Ah с неопределеност К=1,5 е 2,5 m/s. Теглото на машината е 1,78 kg.Всички продуктите от юбилейната серия RAIDER Black Edition можете да разгледате тук.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.