Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.

НОВИ плоски свредла за дърво BOSCH

Иновации за най-гладка и ефективна работа при пробиване
НОВИ плоски свредла за дърво BOSCH

Иновации за най-гладка и ефективна работа при пробиване

 

НОВИ плоски свредла за дърво BOSCH EXPERT Self Cut Speed

 

 

 

 

 

 

Плоските свредла за дърво BOSCH EXPERT Self Cut Speed притежават резба, която прониква сама. Подходящи са за безаварийно и изключително бързо пробиване. Развиват висока скорост при пробиване в дървен материал. Специалната извита приставка се използва за премахване на стружки.

 

 

Моменталното пробиване е лесен процес посредством Tip Technology на BOSCH, която ползва модернизираните качества на дизайна, за да извърши работата възможно най-прецизна, лека и резултатна.

 

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите новите плоски свредла за дърво BOSCH EXPERT Self Cut Speed в най-различни размери.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.