Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 773 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 773 Артикула.

Нови продукти MAKITA 40V серия XGT вече на пазара - технология от ново поколение

Повече мощност – повече възможности!
Нови продукти MAKITA 40V серия XGT вече на пазара - технология от ново поколение

Акумулаторни решения, покриващи и най-високите изисквания

 

 

MAKITA серия XGT системаНова система от XGT 40V батерии:

 

 

MAKITA XGT е нова 40V система от инструменти, батерии и зарядни устройства. Комбинацията от иновативен дизайн на инструменти и батерии с по-голяма изходна мощност, покриват и най-високите изисквания в строителството, индустрията, градинарството и много други сфери.

 

 

Батериите MAKITA XGT осигуряват максимално напрежение от 40V, което е два пъти повече от 18V батерии на водещата в индустрията MAKITA LXT система.
С други думи 40V батерии позволяват безпрецедентна независимост от стационарни източници на енергия.

 

 

Серията XGT инструменти и батерии на MAKITA e с вградена програма, която осигурява цифрова комуникация между инструмента и батерията.
Технологията на акумулаторната батерия и двигателната техника на инструментите работят заедно за оптимална работа.
Продуктовата гама XGT може лесно да поеме текущите задачи, но също така са готови да се адаптират към бъдещите работни предизвикателства.

 

 

 

 

MAKITA XGT серияИздръжливост:

 

 

Новите батерии XGT са проектирани, така че да са много издръжливи.
Отличават се с водоустойчива трислойна структура и конструкция към предотвратяване на късо съединение.
Поради устойчивостта си на вода и прах, инструментите и батериите могат да се използват в тежки условия.

 

 

Батериите са оборудвани със здрав външен корпус и фиксатор на отделните клетки за по-добра устойчивост на удар.
Устойчивите им контактори ги държат на място при използване на новите продукти с висока мощност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAKITA серия XGTБързо и съвместимо зареждане:

 

 

Здравият 40V MAX дизайн се поддържа от система за бързо зареждане: времето за зареждане на 2,5 Ah батерия е 28 минути, а 4,0 Ah батерия се зарежда напълно за 45 минути. Батериите са оборудвани с 4-LED индикатора за измерване на заряда, което лесно показва кога трябва да се зарежда.
Един адаптер за зареждане позволява зареждането както на продукти от серия LXT на MAKITA, така и на XGT продукти - над 300 на брой.

 

 

 

 

 

MAKITA XGT communicationБъдещи решения:

 

 

Включването на иновативен дизайн на инструментите, по-високата изходна мощност на батериите и вградената комуникационна програма превръщат XGT в най-добрата система, покриваща и най-високите изисквания на пазара, засилвайки лидерските позиции на бранда MAKITA, що се отнася до иновациите и технологиите. MАКИТА XGT е истинско доказателство за бъдещи решения!

 

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Акумулаторни винтоверти, Акумулаторни перфоратори, Акумулаторни триони тип ножовка и Акумулаторни ъглошлайфи от новата 40V серия MAKITA XGT.

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.