Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

НОВО: Лазерен нивелир с кръстосани линии SOLA CROSSLINE GREEN NX 0,2 мм/м

CROSSLINE GREEN NX – лазерът за зелени кръстосани линии за хоризонтално и вертикално нивелиране за вътрешни строителни задачи
НОВО: Лазерен нивелир с кръстосани линии SOLA CROSSLINE GREEN NX 0,2 мм/м

Лазерът SOLA CROSSLINE GREEN NX със зелени лазерни диоди проектира хоризонтални и вертикални лазерни линии под прав ъгъл. Ярките и висококонтрастни лазерни линии REAL GREEN са подходящи за високопрецизни задачи във вътрешни помещения. Лазерът е оборудван с истински зелен диоден лазер, проектиращ ясни зелени линии под прав ъгъл. Благодарение на функцията за постоянни импулси работният обхват на уреда е до 80 м при работа с ръчен приемник.

 

 

Лазерните диоди изчертават високопрецизна хоризонтална и вертикална линия върху стената или друга повърхност. Системата с един бутон показва, че CROSSLINE GREEN NX е лесен и интуитивен за използване. Острите като бръснач зелени лазерни линии могат да се включват индивидуално с натискане на бутона за максимална гъвкавост за широк набор от задачи.

 

 

 

Предимства и функции:

 

  • напълно автоматично самонивелиране
  • функцията за постоянен импулс позволява използването на опционалния приемник REC LGD0 при условия на трудна видимост
  • въртяща се основа за лесно и бързо подравняване на позицията на линията
  • Време на работа - до осем часа
  • функция за накланяне, позволяваща да проектирате диагонална линия

 

 

Приложение на лазерния нивелир SOLA CROSSLINE GREEN NX:

 

Лазерът със зелена кръстосана линия е подходящ за широк спектър от приложения, по-специално за вътрешни строителни задачи като полагане на плочки, монтажни работи, боядисване, монтаж на корнизи на гипсокартон, дърводелство, дограма, сглобяване на мебели и други.

 

CROSSLINE GREEN NX може да се използва и за маркиране на наклони благодарение на предлагания като опция адаптер за наклон, което го прави идеален за монтаж на стълби или за боядисване.

 

Многофункционална стойка за стена WB

Многофункционалната стойка за стена Ви позволява да прикрепите лазерното устройство към труднодостъпни места благодарение на разнообразните си възможности за монтаж.

Универсален статив UTC

UTC стативът е подходящ за работни височини от 60 до 315 см. Лазерният нивелир се регулира лесно с резба ¼".

 

 

Комплектът включва:

 

  • лазер CROSSLINE GREEN NX – 1 бр.
  • многофункционална стойка за стена WB – 1 бр.
  • батериен адаптер – 1 бр.
  • батерии – 3 бр. х 1.5 V (AA)

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.