Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 507 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 507 Артикула.

НОВО: Шлайф ротационен FESTOOL LHS 2 225 EQI-PLUS с LED осветление

За перфектни стени и тавани
НОВО: Шлайф ротационен FESTOOL LHS 2 225 EQI-PLUS с LED осветление

Ръчна шлифовачка с дълга дръжка LHS 2 225 EQI-Plus с LED осветление за перфектни стени и тавани

 

 

Впечатляващ ротационен шлайф с интелигентни детайли, според областта на употреба и желанието за качество на повърхността.

 

Идеален за шлайфане на стени и тавани и обработване на шпакловка за сухо строителство, гипсова мазилка и дисперсионна шпакловка.

 


 

 

 

 

Новата ръчна шлифовачка FESTOOL с дълга дръжка PLANEX LHS 2 225 EQI-Plus с истинска революционна технология в сухото строителство – LED осветление по цялата обиколка на инструмента и ексцентрично движение.

 

LED осветлението работи като вградена странична светлина и осигурява перфектна видимост, дори и най-малките неравности още при шлайфането.

 

Ексцентричното движение при шлайфане постига отлично качество на повърхността – без никаква скъпа дообработка. За ергономичната работа по стената и тавана се грижи регулируемото засмукване, променлива работна дължина и интелигентна Т-образна ръкохватка за по-лесно водене при продължителна работа.

 

 

 

 

    

 

 

Функции:

 

  • Шлайфане с вградено LED осветление за отлична видимост на неравностите - LED светлинният пръстен разкрива неравности по повърхността по време на шлайфане - елиминира необходимостта от отнемаща време допълнителна преработка.
  • Удобство и комфорт - минимално използване на сила при шлайфане чрез регулируемо засмукване PLANEX запазва собственото си тегло върху стената и тавана и елиминира натоварването от ръцете и гърба при работа.
  • Индивидуално адаптиране - променлива работна дължина, позволяваща монтиране до 2 удължения.
  • По-високо достигане при по-ниско тегло на машината - ергономичната Т-образна дръжка е предназначена за увеличен обхват дори при скъсена машина.
  • Допълнително удобство - сигурен, удобен куфар SYS3 XXL, спестяващ място.
  • Без нужда от техническа поддръжка - изключително здрав безчетков EC мотор, осигуряващ дълготраен експлоатационен живот на машината.
  • Дигитално разширение - свързване на приложение Festool WorkApp за допълнителни функции като индивидуално управление на LED осветлението, както и наръчници за обслужване на машината и още много други.
  • Ексцентрично шлайф движение за перфектни повърхности - за постигане на перфектно качество на повърхността без драскотини.

 

 

 

Оптимално осветление при шлайфане:

 

LED светлинният пръстен разкрива неравности по повърхността по време на шлайфане - елиминира необходимостта от отнемаща време допълнителна преработка.

 

 

 

 

 

 

Ексцентрично шлайф движение:

 

За перфектно качество на повърхността без драскотини.

 

 

 

 

 

 

 

Регулируемо засмукване:

 

Чрез регулируемото засмукване към стената или тавана ръцете и гърбът не се натоварват при работа.

 

 

 

 

 

 

 

Променлива работна дължина:

 

С Еднолостовото управление работната дължина бързо се адаптира към работната ситуация. За пълна гъвкавост както в тесни помещения, така и при високи тавани.

 

 

 

 

 

 

 

В магазини Баш Майстора ще намерите Шлайф ротационен FESTOOL LHS 2 225 EQI-PLUS в комплект с пластмасов куфар за пренасяне SYSTAINER SYS3 XXL 337 на цена: 2681.28 лв.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.