Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 651 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 651 Артикула.

НОВО: Синхронни генератори KARCHER

Синхронните генератори KARCHER – силните машини с голяма мощност
НОВО: Синхронни генератори KARCHER

Генераторите KARCHER PGG 3/1, 6/1 и 8/3 с бензинов двигател са Вашият правилен избор за обезпечаването на автономно електрозахранване на различните обекти в общините, селското и горското стопанства, в градинарството и занаятчийството.

 

 

 

 

 

 

 

 

Генератор KARCHER PGG 3/1

 

 

Синхронният генератор KARCHER PGG 3/1 e изключително мощен. Надеждният 4-тактов бензинов двигател осигурява безопасна работа чрез постоянна мощност и специална технология за безопасност, осигуряваща защита от натоварване или липсва на масло, както и лесен превоз на машината чрез издръжливите на пробиване колела и дръжка, която се сгъва.

 

Предимства и функции

 

  • Изключително лесна за използване машина
  • Електрически старт за бързо и лесно стартиране на бензинови двигатели
  • Максимална надеждност

 

Двата заземени контакта с променливо напрежение са оборудвани с регулатор на напрежението (AVR) и се използват за работа с чувствителни електронни уреди. С до 12 часа работа (при пълно натоварване 6,5 часа) с 15-литров резервоар, целите работни дни могат лесно да се изкарат.

 

 

Генератор KARCHER PGG 6/1

 

 

Синхронният генератор KARCHER PGG 6/1 осигурява впечатляващо независимо захранване до 10 часа за голям брой търговски и общински приложения. Задвижва се от мощен четиритактов бензинов двигател. 25-литровият резервоар разрешава до 10 часа непрекъсната работа, докато здравата стоманена рамка, устойчивите на пробиване колела и сгъваемата дръжка предлагат максимална маневреност при тежки условия.

 

Предимства и функции

 

  • Изключителна лесна за използване машина – предпазените от повреда колела осигуряват постоянна значителна мобилност
  • Работна дейност с водоструйки на Kärcher
  • За ползване на препарати за почистване с високо налягане в зони без външно захранване

 

Благодарение на две заземени гнезда и едно синьо гнездо за каравана с автоматичен регулатор на напрежение, синхронният генератор KARCHER PGG 6/1 се използва за съединяване с разнообразни уреди и обзавеждане. Надеждната технология за безопасност с защита от претоварване и недостиг на масло надеждно пази машината от повреда.

 

 

Генератор KARCHER PGG 8/3

 

 

Мощният синхронен генератор PGG 8/3 с мощност 7 kW е подходящ за самостоятелно захранване с променлив и трифазен ток на строителни площадки, в селското стопанство и общините. Посредством стабилните на пробиване колела и сгъваемата дръжка, тя е лесна за пренасяне и маневриране на място.

 

25-литровият резервоар осигурява до 7 часа продължително използване, а надеждният четиритактов бензинов двигател гарантира постоянна мощност от 7 kW. Доставя се с две заземени гнезда и червен цокъл 400 V, предоставящ много възможности за съединяване на Вашето оборудване.

 

Предимства и функции

 

  • Изключително лесна за ползване машина – електрически старт за удобно стартиране на бензиновия двигател
  • Максимална надеждност и безопасност
  • Работна дейност с водоструйки на Kärcher

 

Автоматичният регулатор на напрежението също предлага вариант за работа на чувствителна електроника. Практичните детайли на оборудването (защита срещу натоварване и липса на масло, както и тръбна стоманена рамка) благонадеждно предпазват ползвателите и машината от различни рискове.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.