Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 567 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 567 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за кантове

Ножовете за кантове само с едно преминаване премахват канта и от двете страни на детайлите. Обрязването се извършва веднага и без вероятност за драскане както на канта, така и на плочата.

 

При обработването на широки детайли инструментът се дели на две части и обрязването се извършва първо от едната, а после – от следващата страна на плогата. Ножовете са взаимнозаменяеми, реверсивни помежду си и са изработени от стомана с дългосрочен живот на рязане.

 

Инструментите за кантове са конструирани така, че да се осъществяват спокойно без сила при перфектно качество на отрязания кант, без да съществува вариант за драскане или чупене на панела при канта. Има начин да се регулира позицията на рязане.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ножове за кантове на марката VIRUTEX.

 

Защо да изберете нож за кантове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за кантове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.