Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за кантове

На съвременния пазар има много ножове за кантове. Марката VIRUTEX предоставя инструменти за рязане на мебелни кантове с различна дебелина на канта. Ще ги намерите на нашия сайт, както и в магазините на „Баш Майстора“. Очакваме ви!

 

Инструментът за рязане на мебелен кант VIRUTEX AU93 само с едно преминаване премахва канта и от двете страни на детайли до 40 мм. Обрязването се осъществява веднага и без възможност за драскане както на канта, така и на плочата. При обработването на широки детайли от 40 мм инструментът се дели на две части и обрязването се извършва първо от едната, а после – от следващата страна на плогата.

 

Инструментът за рязане на мебелен кант VIRUTEX RC21E служи за рязане на кантове от PVC и др. с дебелина до 0.6 мм и ширина 56 мм, от двата края до панела. Ножовете са взаимнозаменяеми, реверсивни помежду си и са изработени от стомана с дългосрочен живот на рязане.

 

Инструментът VIRUTEX RC221R подсигурява чисто рязане без накъртвания и надрасквания. Той е с ексцентрик за регулиране на режещата позиция.

 

Инструментът VIRUTEX RC321S е конструиран така, че да се осъществява плавно, без усилие, при отлично качество на отрязания кант, без да съществува вариант за каквото и да било драскане или чупене на панела при канта. Има начин за регулиране позицията на рязане. Позволява прецизно ъглово рязане от 90° до 60°.

 

Общи ръчни инструменти може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.