Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Обслужващи блокове

Обслужващите блокове осигуряват смесицата на въздуха с малко количество масло. Компонентите като ламелите в пневматичната шлайфмашина са смазани и свързаните пневматични шлайфмашини имат по-дълъг живот.

 

Използването на пневматични инструменти изисква определено налягане и определено количество масло. Обслужващият блок е отлично подходящ като същевременно осигуряват постигането на мобилни системи.

 

Обслужващите блокове намират приложение при регулиране на налягането на пневматични машини и интегриран омаслител за смазване на пневматични инструменти.

 

Защо да изберете обслужващ блок от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме обслужващи блокове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.