Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 569 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 569 Артикула.
Подреди по
Резултати

Обтегачи за укрепване на товари

Обтегачите за упрекване на товари са приспособления, които се използват за сигурно стягане и закрепване на товари, така че те да останат стабилни и сигурни по време на транспортиране или складиране. 

 

Обтегачите за укрепване на товари се използват в различни области, като най-често при транспорт, логистика, складове и строителство, за да се предотвратят движение и повреждане на товари по време на транспортиране и преместване.

 

Обтегачът е оборудван с ключ за определяне на посоката на обтягане и скъсяващи куки на двата края на веригата.

 

Защо да изберете обтегач за укрепване на товари от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме обтегачи за укрепване на товари, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.