Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 246 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 246 Артикула.
Подреди по
Резултати

Острилки

Острилката за моливи SOLA BSP е в комбинация с нож. Подходяща е за всички модели моливи. Има усилено острие за дълъг експлоатационен живот. Благодарение на устойчивите на плъзгане повърхности и ергономичния дизайн работата може да се извършва безопасно.

 

В продуктовата листа на магазини „Баш Майстора“ място са намерили ръчни бигляри, инструменти за гипсокартон, клинове, рендета, тръборези и много други видове ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.