Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 101 продукта и наличност над 4 301 390 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 101 продукта в наличност.
4 301 390 Артикула.
Подреди по
Резултати

Отвертки за вложки

Отвертката квадрат за вложки е с еднокомпонентна дръжка, захватът е 1/4‘‘ квадрат с присъединяване чрез сачма. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите отвертки за вложки на марките FORCE, NAREX, PROJAHN и TOPMASTER.

 

Отвертката квадрат за вложки FORCE 1/4’’-150 мм е изработена от стомана, има еднокомпонентна дръжка. Присъединяването е чрез сачма.

 

Отвертката квадрат за вложки NAREX 1/4’’-250 мм е изработена от хром-ванадиева стомана, захватът е 1/4‘‘ квадрат. Присъединяването е със сачма. Дръжката е двукомпонентна.

 

Отвертката квадрат за вложки PROJAHN 1/4’’-150 мм е изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана и е с антикорозионно покритие. Има еднокомпонентна дръжка, а присъединяването е чрез сачма.

 

Отвертката квадрат за вложки TOPMASTER 1/4’’-150 мм има еднокомпонентна дръжка, присъединяването е чрез сачма. Изработена е от висококачествена хром-ванадиева стомана, има антикорозионно покритие. Захватът е 1/4‘‘ квадрат.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите и различни комплекти отвертки на водещи марки.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.