Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 548 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 548 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пасватели

Пасвателите са предназначени за рязане в труднодостъпни места и рязане под ъгъл. Те са чудесно попълнение в дърводелската работилница и са инструменти, които трябва да са винаги под ръка, особено при рязане на съединения с шпилки.

 

Видове пасватели

 

  • Обръщаем пасвател
  • Прав пасвател
  • Трион пасвател с пластмасов шаблон

 

Обръщаемият пасвател е подходящ за рязане в труднодостъпни места. Обръщаемата дръжка дава възможност за ляво и дясно рязане. Високата якост на платното е гарантирана от стоманено усилване на горната част.

 

Правият пасвател служи за рязане под ъгъл и за напречно рязане. Ситните незакалени зъби са за гладък и прав срез. Подходящ е за рязане с герунг кутия. Използва се за рязане на дърво, ПДЧ, ПДЧ с пластмасово покритие, первази. Практичен помощник е за дърводелски и занаятчийски работи и за монтаж на первази и декоративни ленти.

 

Трион пасвателят с пластмасов шаблон е с отвори за прикрепяне към тезгяха. Той е с възможност за безопасно съхраняване на триона в шаблона.

 

Защо да изберете пасвател от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пасватели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.