Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 100 продукта и наличност над 4 301 390 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 100 продукта в наличност.
4 301 390 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пасватели

Дърводелските триони – пасватели са предназначени за рязане в труднодостъпни места и рязане под ъгъл. Те са чудесно попълнение в дърводелската работилница и са инструменти, които трябва да са винаги под ръка, особено при рязане на съединения с шпилки. Пасвателите, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са производство на PILANA, STANLEY, TOPMASTER и др.

 

Обръщаемият пасвател PILANA 250 мм е подходящ за рязане в труднодостъпни места. Обръщаемата дръжка дава възможност за ляво и дясно рязане. Високата якост на платното е гарантирана от стоманено усилване на горната част.

 

Правият пасвател PILANA 250 мм служи за рязане под ъгъл и за напречно рязане. Ситните незакалени зъби са за гладък и прав срез. Подходящ е за рязане с „Герунг“ – кутия.

 

Правият пасвател STANLEY 250 мм има обръщаема дървена дръжка, прикрепена с мощни болтове към острието. Той е със закалени зъби и широко острие за по-удобно рязане.

 

Правият пасвател TOPMASTER 350 мм е подходящ за прецизно рязане на различен по твърдост дървен материал. Има тристранно заточени и закалени зъби и двукомпонентна дръжка за удобен и здрав захват.

 

Правият пасвател WOLFCRAFT 300 мм се използва за рязане на дърво, ПДЧ, ПДЧ с пластмасово покритие, первази с максимална дебелина 75 мм. Острието е изработено от HCS и осигурява ширина на рязане от 1.2 мм и може да се използва оптимално в режеща кутия. Пасвателят е практичен помощник за дърводелски и занаятчийски работи и за монтаж на первази и декоративни ленти.

 

Трион пасвателят с пластмасов шаблон STANLEY 280 мм е с отвори за прикрепяне към тезгяха. Той е с възможност за безопасно съхраняване на триона в шаблона. Вътрешните размери на герунг кутията – ширина 96 мм, височина 57 мм и дължина 280 мм.

 

Трион пасвателят с пластмасов шаблон STANLEY 310 мм е с отвори за прикрепяне към тезгяха. В комплект е с универсален трион 350 мм.

 

Трион пасвателят с пластмасов шаблон TOPMASTER 300 мм е с тристранно заточени и закалени зъби. Има двукомпонентна дръжка за удобен и здрав захват.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите голямо разнообразие от ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.