Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 928 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 928 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пердашки

Пердашката за мазилка е ръчен инструмент, който е част от комплекта на всеки зидаро-мазач. Използва се за финално изравняване на мазилки, при което по-едрите частици от разтвора потъват по-дълбоко в мазилката, а по-фините – изплуват отгоре.

 

Видове пердашки

 

В днешно време на пазара се предлагат най-различни видове пердашки за мазилка, като вида на заглаждания материал до голяма степен определя и работната повърхност на пердашката.

 

Най-разпространеният вид пердашки за мазилка са полиуретановите, пердашката с пореста гума и пердашки от стиропор, като полиуретановите пердашки за мазилка са сред най-предпочитаните поради факта, че са леки, здрави и натоварват ръката по-малко от останалите.

 

Пластмасовите пердашки с гумена подложка се ползват за изглаждане на мокри замазки. Пердашките за мазилка с филц се ползват за изравняване на хоросанови мазилки.

 

Пластмасовите пердашки с бял филц се прилагат за изглаждане на мокри замазки, а пластмасовите пердашки със сив филц – за заглаждане на замазки.

 

Защо да изберете пердашка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пердашки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.