Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 567 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 567 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пинсети

Пинсетата е инструмент, който се използва за захващане на различни малки предмети, които са трудни или опасни за ползване с голи ръце. Състоят се от два еластични лоста тип 2, съединени неподвижно в единия край (опорна точка за всеки от лостовете) с различно оформени захващащи краища.

 

Пинсетите се използват в много области като медицина, ръчна обработка на дребни предмети (части за модели, часовници, платки), козметика (скубане на вежди), събиране на печати и други.

 

Обикновено са метални, но се използват и други материали като пластмаса (често подсилена със стъклени влакна), керамика и други.

 

Видове пинсети

 

  • зачистващи
  • извити
  • прави
  • прави заострени
  • прави плоски

 

Зачистващите пинсети служат за премахване на изолация от емайлирани медни проводници. Тялото на пинсетите е изработено от пружинна стомана, закалена в масло. Като резервна част се предлага нож за други диаметри.

 

Извитите пинсети са универсално приложими за най-фини монтажни работи. Имат прецизно извити и остри върхове. Имат гладки повърхности за хващане, както и матирана повърхност без отблясъци.

 

Правите пинсети са с особено тесен и остър връх, гладки повърхности за хващане и матирана повърхност на захващане за оптимален захват. Универсално приложими са за най-фини монтажни работи.

 

Заострените прави пинсети са подходящи за използване в електрониката и прецизната индустрия. Антимагнитни са, за да се избегнат електромагнитни повреди.

 

Плоските прави пинсети са със заоблен връх, гладки повърхности за хващане. Антимагнитни и киселинно устойчиви са.

 

Защо да изберете пинсета от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пинсети, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.