Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 169 продукта и наличност над 4 116 587 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 169 продукта в наличност.
4 116 587 Артикула.
Подреди по
Резултати

Помпи за изпитване на налягане

Помпата REMS E-PUSH 2 с манометър се използва за тестване на налягането и херметичността на тръбните системи и резервоарите за съхранение до 6 MPa/60 bar/870 psi с регулируемо ограничение на налягането. Помпеният агрегат има кондензаторен двигател 230 V, 50 Hz, 1300 W. Маркучът за високо налягане е дълъг 1.5 м и накрайник 1/2‘‘.

 

Помпата REMS PUSH с манометър се използва за тестване на налягане и херметичност на тръбни системи и резервоари до 6 MPa/60 bar/870 psi. Резервоарът от стоманена ламарина е устойчив на корозия и е с прахово покритие. Маркучът за високо налягане е дълъг 1.5 м и накрайник 1/2‘‘. Буталото е от месинг.

 

Помпата REMS Solar-Push K60 e мощна електрическа помпа за бързо пълнене, промиване и обезвъздушаване на затворени системи. Идеална е за слънчеви енергийни системи. Мощният електрически блок в здрава тръбна стоманена рамка е с две пневматични гуми за по-лесно транспортиране. Моделът тежи само 19 кг. и включва маркуч и здрав пластмасов резервоар. Доставя се с 2 устойчиви PVC плат маркучи – всеки по 3 метра дълъг.

 

Помпата ROTHENBERGER RP 30 е контролна помпа за изпитване на уплътнеността на по-малки тръбни системи и съдове в санитарни и отоплителни съоръжения. Системата се състои от два вентила за лесно обслужване. Идеална е за тесни места заради малките си размери. Съдът от ABS пластмаса е устойчив на удари. Маркучът е армиран със стоманена тъкан.

 

Помпата ROTHENBERGER RP 50 S може точно и бързо да тества налягането и херметичността на тръбните системи и съдове в санитарни и отоплителни съоръжения, котли и съдове под налягане и е идеален избор за пълнене на соларни инсталации. Капацитетът на резервоара е 12 л.

 

Варелни помпи, помпи за кофражно масло и помпи за разпробивни машини може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.