Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 213 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 213 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пречистватели за въздух

Пречиствателите за въздух почистват въздуха в стаите от алергени, мръсотии и патогени чрез своята многослойна система за филтриране. Те са перфектни за филтриране на въздуха в малки и детски стаи и лични работни помещения.

 

Повечето видове пречистватели притежават функция на таймер, заключващ механизъм за безопасност за деца, нощен режим и тиха работа. Допълнителните функции включват пълнеж с активен въглен, буквено-цифров дисплей, показващ качеството на въздуха в частици, температурата и други.

 

Срокът на експлоатация на филтъра е около година в зависимост от степента на замърсяване на въздуха и интензивността на използване. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пречистватели за въздух на марките KARCHER и LASERLINER.

 

Защо да изберете пречиствател за въздух от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пречистватели за въздух, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.