Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 042 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 042 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пробни лампи

Автомобилната пробна лампа е необходим инструмент за всеки автосервиз. Измервателният уред се използва за проверка на електрическото оборудване по колите в обхвата 6-24V, като щипката се закача на дадена точка за замасяване, а с върха на тестера се пробожда изолацията на проводника, за да се достигне до жилата му под напрежение. Изолацията продължава да се пробожда по продължението на проводника, докато тестера спре да свети, което показва, че проводникът е повреден.

 

Някои от видовете автомобилни тестери на напрежение, които се предлагат в онлайн магазин „Баш Майстора“, са предвидени за ползване в автомобилни инсталации.

 

Употребата на пробната лампа за други цели или използването при по-високо напрежение може да бъде живозастрашаващо. Не може да се използва за проверка на мрежово напрежение!

 

Защо да изберете пробни лампи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пробни лампи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.