Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пробои, дорници и избивачи

Пробоите са инструменти за пробиване на дупки в твърди обекти. Дорниците са валове, с помощта на които металорежещият инструмент или обработваемият детайл се фиксира към главния вал на машинния инструмент.

 

Избивачът е метално тяло с оформен връх в единия край и тъп в другия, който обикновено се удря с чук по време на работна дейност. Дърводелците обичат да използват избивачи със специални върхове.

 

При разглобяване на части в автомобилната индустрия най-често се използват точно такива. Майсторите използват чукове и избивачи, за да свалят крепежните елементи или здраво захванатите части.

 

Защо да изберете пробой, дорник и избивач от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пробои, дорници и избивачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.