Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 241 продукта и наличност над 3 831 541 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 241 продукта в наличност.
3 831 541 Артикула.
Подреди по
Резултати

Профили за вибромастар

Вибромастарите са професионално решение за заглаждане и подравняване на бетон. Те се използват най-често при полагане и изравняване на бетонни смеси (циментови, силикатни, асфалтови и др.). Вибрационното им въздействие позволява да се намали дебелината на слоя на материала, като повишава здравината му чрез уплътняване. В онлайн магазина и в търговската верига на „Баш Майстора“ предлагаме и профили за вибромастар.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam 1.9 м e подходящ за модела Easy Screed Pro. Силно подсилената греда е за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam 2.5 м е силно подсилена греда за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата. Подходящ е за модела Easy Screed Pro.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam 3.0 м е подходящ за модела Easy Screed Pro. Силно подсилената греда е за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam 3.75 м е силно подсилена греда за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата. Подходящ е за модела Easy Screed Pro.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam 4.25 м е подходящ за модела Easy Screed Pro. Силно подсилената греда е за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam (5.0 м, 5.5 м) е силно подсилена греда за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата. Подходящ е за модела Easy Screed Pro.

 

Профилът за вибромастар BELLE Easy Screed Beam 6.0 м е подходящ за модела Easy Screed Pro. Силно подсилената греда е за максимална здравина и предаване на вибрациите. Бързата скоба без инструменти разрешава бързо и лесно премахване на двигателя от гредата.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете още аксесоари за роботи за къртене и разрушаване, гладилки за силикон, кутии, калъфи, куфари, чанти и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.