Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни бюра

Работните бюра обикновено са изработени от висококачествени ЛПДЧ плочи и ПДЧ, обработени с меламин плоскости. Не само външния вид, но и тяхната здравина и функционалност ще Ви направят отлично впечатление.

 

Бюрото е мебел, без която е невъзможно работата да функционира ефективно. Дизайнът и параметрите му са така проектирани, че трудно се заместват с друг тип работна маса. Затова и мебелните компании предлагат невероятно разнообразие от бюра – за тях няма ограничения за дизайн и цветови схеми. Целта е всеки потребител да получи най-подходящото бюро.

 

Как да изберем правилно работно бюро?

 

Да изберем правилното бюро не означава да се ръководим само от дизайна, който ни е впечатлил. При покупка е най-добре да знаем за какво точно ни трябва бюрото. Разликата във функционалността обаче е очевидна на пръв поглед именно във визията, която ориентира потребителите.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите работни бюра с различен брой шкафове и чекмеджета на марката PROMET.

 

Защо да изберете работно бюро от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни бюра, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.