Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Релета за време - контакти с таймер

Релетата за контакт са свързани с таймер, който може да се настрои да работи непрекъснато или съгласно програмирано от Вас време посредством въртящия се механизъм за настройка.

 

Някои видове седмични таймери с дисплей са с възможност за задаване до 48 времена за включване/изключване на ден, като най-краткото време за превключване е 30 минути. Оперирането е с помощта на бутони. Имат повишена контактна защита, изключително големи дисплеи, както и различни режими на работа.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите контакти с таймери на марките AS SCHWABE и BRENNENSTUHL.

 

Защо да изберете реле за контакт от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме контакти с таймер, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.