Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 966 445 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 966 445 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ремонтни стикове

Ремонтните стикове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са устойчиви на температура между -50°C  и +120°C , за кратко до +150°C, а някои дори до 300°C. Тези течни метали са устойчиви на алкохол, естери, солена вода, масла, повечето киселини и основи и тъй като не съдържат разтворители, те могат да се втвърдят почти без свиване.

 

Втвърденият металпластик от ремонтния стик може да бъде подложен на обработка без предварителна подготовка – пробиване, шлайфане, рязане и боядисване.

 

Предимства на ремонтните стикове

 

  • Лесни за използване
  • Режете, намачквате, използвате
  • Винаги разполагате с точното количество металпластик – дори и при малки ремонтни дейности

 

Ремонтните стикове лепят метали, твърда пластмаса, фиброподсилени материали, дърво, стъкло и други.

 

Защо да изберете ремонтен стик от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ремонтни стикове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.