Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Самонарезни винтове за метал с широка глава

Самонарезните винтове са проектирани да се навиват в по-мек материал, като сами врязват в него вътрешна резба. При винтовата връзка няма гайка. Главата на винта има специфична форма, обикновено е проектирана да спомогне за навиването на винта. Тя е по-широка от останалата част на винта (тяло), за да предотврати навлизането на винта дълбоко в компонента, в който се увива. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите самонарезни винтове за метал с широка глава с различна дължина.

 

Самонарезният винт с широка глава 4.2х13 мм е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм, а дължината – 13 мм.

 

Самонарезният винт с широка глава 4.2x16 мм е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм, а дължината – 16 мм.

 

Самонарезният винт с широка глава 4.2х19 мм е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм, а дължината – 19 мм.

 

Самонарезният винт с широка глава 4.2х25 мм е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм, а дължината – 25 мм.

 

Самонарезният винт с широка глава 4.2х32 мм е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм, а дължината – 32 мм.

 

Самонарезният винт с широка глава 4.2х41 мм e с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм.

 

Самонарезният винт с широка глава RIGIPS 4.2x13 мм е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Диаметърът му е 4.2 мм, а дължината – 13 мм.

 

Още самонарезни винтове може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.