Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от SCHEPPACH

"Произведено в Германия" или "Проектирано в Германия" е качествена характеристика, която не много от нашите конкуренти могат да предложат, като това ни гарантира най-високa пазарна позиция.

В Ихенхаузен (Южна Германия) освен управлението на дружеството се намират и производствените мощности. Тук всъщност се произвеждат около 300 продукта, машини и аксесоари.

Извършеното сертифициране съгласно DIN EN ISO 9001-2008 потвърждава високото ниво на качество в нашата фирма.
 

С нашия модерен машинен парк, състоящ се от лазерно-пробивни машини, заваръчни роботи, инсталация за прахови бояджийски покрития, машини с ЦПУ и т.н., ние осигуряваме на 160-те работници и служители в групата Scheppach ефективни работни места.

От средата на петдесетте години, Scheppach наема регулярно кадри за обучение всяка година за административната и техническата част на компанията.

През лятото на 2007 г. е завършен новият логистичен склад с площ около 1200 м ².. Това е една инвестиция, която затвърждава икономическата ни позиция на пазара и стремежа ни за развитие в бъдещето.

 

В продължение на 80 години Scheppach постига пълен успех в областта на дървообработващите машини.

През 1927 г., компанията е създадена като семейна фирма, кoято се разраства и до момента, чрез непрекъснато разширяване на разнообразието в своята продуктова гама. Със своите филиали Woodster и Kits, групата Scheppach се възприема като успешно работещо предприятие по целия свят.


Разнообразната продуктова гама на стационарни дървообработващи машини е ненадмината в Европа. Иновативното предприятие в Южна Германия отдава голямо значение на функционалността, професионализма и качеството.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.