Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от SCHRODER

Robert Schroder - фирмата носи името на основателя си, който през 1948 година започва с производството на прецизни въртящи детайли за промишлеността. През следващите десетилетия компанията се разраства и модернизира, за да достигне до предлаганото сега изключително разнообразие от накрайници за отвертки, автоматични и ударни отвертки, екстрактори, въртоци за метчици и други. Най-съвременната организация на производството в комбинация с 200 високообразовани служители е гаранция за ефективност и качество от високо ниво.

 

SCHRODER е добре позната марка в целия свят със своята индивидуалност, многообразие и точно изпълнение. Всички накрайници са произведени по метода на валцоване и формоване чрез топлинна обработка. Използваният материал е с твърдост между 58 и 60 HRC с изключени на връхчето, което е допълнително обработено.

 

SCHRODER e компания, която още от самото начало на съществуването си произвежда продукти единствено с мисълта за най-пълно задоволяване изискванията на променящото се потребителско търсене. Днес в каталога на фирмата могат да се намерят изключително компактни и функционални комплекти от накрайници. Някои от тях съдържат само най-използваните модели, които в комбинация с магнитен удължител ги прави удобни за ежедневна употреба във всеки случай. Опаковката със съвременен и привлекателен дизайн веднага ги превръща в любими за използване. За пълно и комплексно обслужване SCHRODER предлага прецизно подбрани стелажи и дисплеи от накрайници с различен профил и дължина.

Гордост на фирмата са няколко патентовани изделия, което е свидетелство и гаранция за използването на високотехнологични методи и модели.

Целият производствен процес в SCHRODER е подчинен на изискванията на ISO 9001.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.