Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 085 продукта и наличност над 4 529 761 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 085 продукта в наличност.
4 529 761 Артикула.
Подреди по
Резултати
Не бяха намерени продукти

Продукти от SCHWAMBORN

Когато става въпрос за обработка и почистване на подови повърхности, Schwamborn са ненадминат лидер в бранша. Повече от 80 години след нейното основаване компанията продължава да се налага на пазара със своята мощна и безотказна техника, а през 2014 година показаните на демострационна обиколка в България шлифовъчна машина и фреза за бетон превърнаха и много български майстори в лоялни последователи на немското качество.

Schwamborn работят рамо до рамо с дългогодишни клиенти за да разработват продукти, които са максимално пригодени за нуждите на крайният потребител. Почти легендарната взискателност на компанията пък не позволява на техниката да напусне фабриката докато тя не отговаря на високите им стандарти за ергономичност, икономичност, надеждност и ефективност.

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите богата селекция от многофункционални машини, фрези за бетон и съответстващите им аксесоари, с които третирането на Вашите подови повърхности ще се превърне в бързо и приятно занимание с безупречни резултати.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.